StepClinic – Zondagavond 16 april, 19:30: Kaartcombinaties

Eight ever nine never … wie is er niet groot mee geworden? Maar wat betekent het eigenlijk? Hoe speel je een kleur waarvan je H B hebt en A V mist? Hoe speel je een kleur met de B x op tafel en A 10 x in je hand? Dit soort problemen komt aan bod tijdens de volgende StepClinic.

Op zondagavond 16 april, 19:30, laat ik je in een interactieve clinic aan de hand van veel voorbeelden zien hoe je bepaalde kaartcombinaties het beste kunt spelen.

Je krijgt diverse problemen in quizvorm voorgeschoteld en degene die de meeste vragen goed beantwoordt, maakt kans op een leuke prijs. Hoe je de clinic kunt bijwonen, wordt een week van tevoren op de website van StepBridge vermeld (onder het kopje Evenementen).

Om deel te kunnen nemen hoef je geen lid te zijn van StepBridge. Ook hoef je je niet van tevoren aan te melden, maar wees op tijd want om technische redenen is er plaats voor maximaal 100 man.


Volgende StepClinics:

  • het is nog niet bekend of we voor de zomer nog een clinic doen, maar anders gaan we na de zomer weer verder. Kijk ondertussen onderstaande clinics nog eens op je gemak na …

Video’s van voorgaande clinics