Algemene leveringsvoorwaarden

Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op aankopen die u doet via de website www.saskiahermans.nl. Ze gelden ook voor bestellingen via e-mail en voor toegang tot de webpagina’s met beperkte toegangsrechten, zoals de quiz-pagina’s, die onderdeel vormen van www.saskiahermans.nl of van waaruit verwezen wordt vanaf www.saskiahermans.nl.

Op alle leveringen is het Nederlandse recht van toepassing. Bij problemen kunt u altijd per e-mail contact met mij opnemen; dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.

Herroepingsrecht

In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 14 werkdagen. Binnen deze termijn kunt u de bestelling zonder opgave van redenen annuleren en indien reeds verzonden retourneren. Dit kunt u schriftelijk doen door de aangeschafte materialen binnen de gestelde termijn in nieuwstaat retour te zenden. U krijgt het aankoopbedrag van de geretourneerde goederen binnen 10 werkdagen retour. De verzendkosten zijn voor uw rekening.

Het herroepingsrecht vervalt bij de toegang tot quiz-pagina’s en links naar links naar pagina’s van derden. Zodra u deze aankoop gebruikt, beschouwt de wetgever uw aankoop als onherroepelijk.

Licentievoorwaarden

De toegangsrechten tot de quizpagina’s is persoonlijk. Het is expliciet niet toegestaan om deze toegangsrechten met derden te delen.

Voor de snelle afhandeling van de betaling maak ik eventueel gebruik van iDeal via Mollie. Bij bestellingen per e-mail volgt uitlevering na ontvangst van de volledige betaling van de factuur.

Klachten

Bij vragen of klachten over uw aankoop of betaling kunt u per e-mail contact met mij opnemen. Ik streef ernaar om tijdens kantooruren binnen 24 uur op uw verzoek te reageren.

Privacy

Ik gebruik uw gegevens uitsluitend voor het afhandelen van uw bestelling. Ik geef uw persoonlijke gegevens niet door aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Contact

Saskia Hermans
bridge@saskiahermans.nl
Tel. 06 432 864 51 (indien geen gehoor, spreekt u dan de voicemail in)
KvK-nummer: 65 01 01 67
BTW-nummer: NL001581595B80