wedstrijdleiding

Als gediplomeerd wedstrijdeider maak ik een waar feest van uw bridgefeestje, - weekend, -week of -vakantie. Ook gezellige feestdrives, zoals bridge-bingo horen tot de mogelijkheden. Ik beschik over professionele wedstrijdmaterialen, waaronder bridgemates. Leden van de Nederlandse Bridge Bond kunnen meesterpunten verdienen.
Zodra het weer kan ...

Een paar maal per jaar ben ik te gast bij Panoramarestaurant De Blaauwe Kamer met een gezellige ontspannen bridgedrive. We nemen om 11:00 de kaarten in de hand en spelen 3 rondjes van 4 spellen. Daarna een heerlijke, goed verzorgde lunch en na de lunch nog weer 3 rondjes. De drive is rond 16:15 afgelopen. Kijk op de homepage voor de eerstvolgende datum.

Zodra het weer kan ...

Een paar maal per jaar ben ik te gast bij Shared Dining restaurant Renao met een gezellige ontspannen bridgedrive. We nemen om 11:00 de kaarten in de hand en spelen 3 rondjes van 4 spellen. Daarna een heerlijke, goed verzorgde lunch en na de lunch nog 3 rondjes. De drive is rond 16:15 afgelopen. Kijk op de homepage voor de eerstvolgende datum.